Tinustuning; classic Volvo performance parts   slogan tinustuning

  Home
  Produkten
  MotorrevisieMotor revisie
  Krukassen, drijfstangen, zuigersDrijfstangen + zuiger
  MotorrevisieStroker kits
  Nokkenassen en toebehorenNokkenas en toebehoren
  Koppen, kleppen, klepveren, tuimelaarsKop, klep, veer, tuimelaar
  Externe motordelenExterne motordelen
  Motor materialenMotor materiaal
  KoelingKoeling
  Elektrische componentenElektrische componenten
  CarburatieCarburatie
  UitlaatUitlaat
  KoelingBak + Overdrive
  AandrijvingAandrijving
  AandrijvingStuurinrichting
  OphangingOphanging
  Velgen en remmenWiel en rem
  gereedschapGereedschap
  OverigOverige


  Informatie
  Contact
Like Tinustuning op Facebook


Tinustuning

    © Copyright Tinustuning 2018.


Koeling

Alle weergegeven prijzen zijn reeds inclusief 21% btw.


Koelventilator en thermoschakelaar
Prijs: €189,- / €94,- (incl 21% btw)

klik ter vergroting klik ter vergroting Derale 12" elektrische koelventilator met zeer hoge luchtopbrangst (1450cfm). Kan bevestigd worden aan de voor- of achterzijde van de radiateur, in plaats van, of samen met de orginele motorfan. Geeft aanzienlijk extra koelvermogen. Leverbaar met digitale, traploos instelbare thermo-schakelaar voor een perfecte instelling van de aan/uit regeling van de ventilator. Ook merkloze koelventilators op voorraad voor zeer lage prijzen. Informeer naar de mogelijkheden.


Radiateur heavy duty
Prijs: €300,- (incl 21% btw)

klik ter vergroting Onder normale omstandigheden volstaat de standaard radiateur prima. Bij rally's, hoge temperaturen en uiteraard bij vervanging van een oude radiateur is een radiateur met extra koelcapaciteit aan te raden. Voor de PV, Amazon, 1800 en 140 leverbaar in de uitvoering gesloten of open koelsysteem (mét of zónder expansievat).


Oliekoelsystemen
Prijs: compleet vanaf €199,- (incl 21% btw)

klik ter vergroting Bij langdurig en/of zwaar belaste motoren kan de olie tussen lagers weggedrukt worden, ondermeer doordat deze te warm en te dun wordt. Voor de koeling van de olie zijn complete koelsets leverbaar met adapterunit, thermostaat, slangen en koelelement. Beschikbaar voor alle motoren.


Hitteschild voor dubbele Weber carburateurs
Prijs: 65,- per set van 2 st (incl 21% btw)

klik ter vergroting Doordat de inlaat en uitlaat bij de B18/20/30 motoren zeer dicht bij elkaar zitten, kunnen de carburateurs zeer heet worden door de stralingswarmte van het uitlaatspruitstuk. Hierdoor kan overmatige dampvorming (vapour lock) ontstaan dat slecht lopen kan veroorzaken. Deze roestvaststalen schildjes kunnen onderop de Webers gemonteerd worden (bevestiging aan de vier boutjes van acceleratiepomp) en schermen de stralingshitte aanzienlijk af.


Poelies voor dynamo en krukas B18/20/30/21/23/230 etc.
Prijs: informeer

klik ter vergroting Onder hoogtoerige omstandigheden kan het wenselijk zijn om een kleinere (underdrive) krukaspoelie te monteren om overbelasting van dynamo en waterpomp te voorkomen. Ook kan gekozen worden om alleen een grotere (underdrive) dynamopoelie te monteren zodat de waterpomp wel op vol toeren draait. Daarnaast zijn standaard maat aluminium krukaspoelie leverbaar ter vervanging van de standaard ijzer exemplaren (die onder zware belasting kunnen bezwijken). Tevens oplasbare verstevigingplaat leverbaar ter versteviging van de standaard ijzeren poelie.


Voor bestellingen of produktgerichte, mail : info@tinustuning.nl


Website and contents © Copyright Tinustuning 2017.