Tinustuning; classic Volvo performance parts   slogan tinustuning

  Home
  Produkten
  MotorrevisieMotor revisie
  Krukassen, drijfstangen, zuigersDrijfstangen + zuiger
  MotorrevisieStroker kits
  Nokkenassen en toebehorenNokkenas en toebehoren
  Koppen, kleppen, klepveren, tuimelaarsKop, klep, veer, tuimelaar
  Externe motordelenExterne motordelen
  Motor materialenMotor materiaal
  KoelingKoeling
  Elektrische componentenElektrische componenten
  CarburatieCarburatie
  UitlaatUitlaat
  KoelingBak + Overdrive
  AandrijvingAandrijving
  AandrijvingStuurinrichting
  OphangingOphanging
  Velgen en remmenWiel en rem
  gereedschapGereedschap
  OverigOverige


  Informatie
  Contact
Like Tinustuning op Facebook


Tinustuning

    Copyright Tinustuning 2018.


Krukassen, lange slag 'strokers' en race krukassen

Alle weergegeven prijzen zijn reeds inclusief 21% btw.


Stroker kit B18/B20 met 2,5 liter motorinhoud !
Prijs: v.a. 2450,- (incl 21% btw)

klik ter vergroting Voor de B20 (en B18) heeft Tinustuning een eigen, geheel nieuw ontworpen en sterk verbeterde krukas, drijfstangen en zuigers beschiklbaar. Hiermee krijgt de motor een veel grotere cilinderinhoud en wordt veel soepeler en krachtig. We hebben verschillende opties qua krukasafwerking, het model drijfstang en het type zuiger. Ook toepasbaar op de B18 motor waarbij een motorinhoud van 2,3 ltr verkregen kan worden. Informeer naar de mogelijkheden en welke setup het beste past bij uw gebruik en budget.

Uiteraard kunnen we ook uw motor opbouwen met deze zeer hoogwaardige kit. Hierbij wordt elk blok onderworpen aan een zorgvuldige cilinderwanddiktetests en opgeboord en gehoond onder voorspanning van het blok, zodat de meest zuivere cilinder verkregen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.


Stroker kit B230 met 3,0 liter motorinhoud !
Prijs: v.a. 2950,- (incl 21% btw)

klik ter vergroting Voor de B230 heeft Tinustuning een eigen, geheel nieuw ontworpen en sterk verbeterde krukas, drijfstangen en zuigers beschikbaar. Hiermee krijgt de motor een grotere cilinderinhoud en wordt veel soepeler en krachtig. We hebben verschillende opties qua krukasafwerking, het model drijfstang en het type zuiger. Beschikbaar voor de B230 motoren met 63mm hoofdlagers. Informeer naar de mogelijkheden en welke setup het beste past bij uw gebruik en budget.

Uiteraard kunnen we ook uw motor opbouwen met deze zeer hoogwaardige kit. Hierbij wordt elk blok onderworpen aan een zorgvuldige cilinderwanddiktetests en opgeboord en gehoond onder voorspanning van het blok, zodat de meest zuivere cilinder verkregen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.


Race krukas B18 / B20 (80mm slag)
Prijs: informeer

klik ter vergroting Voor race gebruik werken we momenteel aan een speciale krukas die geschikt is voor de (zeer) hoge toerentallen en daarbij toch heel stabiel blijft. Deze krukas heeft 8 contragewichten (in plaats van 4) voor een veel betere gewichtsverdeling. Deze contragewichten hebben een zogenaamde 'knife egde' design waarmee het frontaal oppervlak ervan teruggedrongen worden en de weerstand verminderd wordt. Daarnaast zijn de drijfstanglagers van een speciaal ontwerp die de wrijving reduceren en dus minder verliezen ontstaan bioj de hogere toerentallen. Informeer naar de mogelijkheden.


Overige losse motordelen      Prijs: informeer

klik ter vergroting Tinustuning kan alle losse onderdelen leveren om uw motor te reviseren of te upgraden. Losse lagers, zuigers, drijfstangen, nokkenassen, etc. Ook complete krukaskits (eventueel met langere slag) en speciale H-profiel drijfstangen en lichte, gesmede zuigers zijn leverbaar. Custom zuigers en drijfstangen zijn eveneens leverbaar. Big bore koppakkingen in verschillende merken, diktes en uitvoeringen. Alles voor de B18/20/30 en B21/23/230/234. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustuning.nl


Website and contents Copyright Tinustuning 2017.